Politica de returnare

 

             Dreptul de retagere

   

Sperăm că sunteți încântați de fiecare comandă pe care o primiți de la www.KOMODADESIGN.ro, dar dacă nu sunteți perfect mulțumit de produsele dvs., aveți 14 zile pentru a le returna pentru o rambursare sau schimb.

Vă rugăm să aveți grijă când încercați articole, deoarece toate produsele trebuie returnate într-o stare nouă și neutilizată, cu toate etichetele www.KOMODADESIGN.ro încă atașate. Returnările care sunt deteriorate sau murdare nu vor fi acceptate și vor fi trimise înapoi clientului și / sau refuzul unei rambursări sau schimburi.

. Înainte ca, coletul dvs. să părăsească atelierul nostru, acesta este verificat complet de echipa noastră. Cu toate acestea, dacă primiți un articol despre care simțiți că este deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat.

Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in cererea de retur su vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristicecde la data primirii returlui de catre noi.

Puteți returna produsul și apoi reiniția procesul de achiziție pentru alt produs, sau o dimensiune diferită.

 

 

Sperăm ca experiența dumneavoastră pe www.KOMODADESIGN.ro să fie una deosebită. Ne puteți transmite gândurile dumneavoastră și părerile despre produse prin intermediul paginii noastre de Facebook sau Instagram Apreciem orice idee sau sfat, dacă ne face mai buni.

10%

reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te pentru a primi reducerea ta exclusivă și rămâi la curent cu cele mai noi produse și oferte!

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.