Hello, Petro aici! 

KoModa Design este mai multe decat un brand de haine, este dorința de a ajuta femeile să arate şi să se simtă minunat. 

Ne dorim să dăm naştere unor haine superbe, în care clientele noastre să se simtă la fel de bine precum arată. ❤️Totul a început în urmă cu aproximativ 10 ani, cu câteva fuste şi cu un vis mare. Cochetez cu hainele şi producția de pe la 25 de ani. Sunt fericită să împărtăşesc faptul că de 3 ani, s-a născut brandul KoModa Design. Iar paleta noastră de produse s-a extins – acum avem o gamă diversă de produse.

Imi place să folosesc țesături naturale, precum bumbac, in, vâscoză, lână și mătase. Este important ca ale noastre clientele să se îndrăgostească iremediabil nu doar de aspectul hainelor, ci şi de calitatea acestora. 

Atuu-ul hainutelor KoModa este croiul lejer si tesaturile naturale pe care le folosesc in produsele mele. Ce poate fi mai calduros iarna decat un palton de lana, o helanca de bumbac , iar pentru  vara ador  vascoza si incerc sa o folosesc in cat mai multe modele,  se simte rece pe corp si placuta. Atunci cand aleg tesaturile ma gandesc in primul rand la cum le simtim noi, de aceea iarna folosesc in special lana si bumbacul ele find tesaturi ce tin cald, iar vara vascoza si inul fiind racoase si placute pe corp.

Dacă ar fi să descriu stilul KoModa, aș spune: minimalist, cu personalitate, potrivit pentru femeile dinamice, în mişcare. Fie că aleargă după cel mic în parc, prezintă un proiect important la serviciu sau participă la un eveniment de amploare.

Dorința brandului KoModa este ca tu, cea care ne poartă hainele, să fii fericită. Să arați şi să te simți minunat când porți produsele noastre!

 

“Simplu şi versatil, fără compromisuri de stil“- acesta este sloganul nostru şi îl am în vedere când gândesc fiecare piesă pe care o realizăm.

Un brand 100% românesc cu țesături de calitate.

contact@komodadesign.ro

  

https://komodadesign.ro/contact/

https://www.instagram.com/komoda.design/

https://www.facebook.com/KoModaDesign